Аеро-Карго

Експедитивно царинење и достава

За брза досава на царински пратки низ целиот свет ви ги нудиме авионските карго услуги кои се особено практични и исплатливи за достава на мали пратки.

Слободно контактирајте нé за логистичко решение до вашата посакувана дестинација.

Логистички партнер на којшто можете да се потпрете

Постојана грижа за долготрајна и квалитетна соработка со своите клиенти, добавувачи, подизведувачи и сите заинтересиран страни.

Контакт